En vinterkväll i december

Hallå där ute i stugorna, hur står det till i kylan? Nu har det dragit sig till minusgrader lite lagom till nyår, härligt va? Själv drar jag på allra nyaste skidjackan (julklapp), allra mysigaste vantarna och allra varmaste skorna i garderoben och tänker gå en sväng i vintermörkret. Med Ipoden i öronen och halva ansiktet nerburrat i halsduken vandrar jag runt i allra minsta Gislaved utan något riktigt mål och lyssnar på de bästa bland låtar, för att sedan möta ett välbekant ansikte som är lika rödrosigt av kylan som mitt. En film hos henne ska det bli ikväll. Och en massa skratt. Som alltid. Min vän.

Hoppas ni har det bra och njuter precis som jag, det tar slut fortare än man anar.



What´s another day - Maria Mena

Jag kan vänta

The final countdown

Nu är det bara slutspurten kvar. Fyra ynka små dagar. eller är det tre? Aja, det är i alla fall fasligt få dagar kvar innan The Big Day is här! 18 år ska det stå skrivet i pannan på mig hela fredagen för gud vad jag har väntat! Tills dess är det mycket att göra. Tal ska hållas, hus ska städas och tårtor ska bakas. Ska bli sååå skönt med lov nu. Bara vila och ha det bra. Så är det ju Idre med gänget sen i vecka 2. Ser fram emot det som bara den. Även om mina kunskaper i snowboard är minst sagt begränsade.. ^^ Men men, jag har hela livet på mig att lära mig alla trix! Ja ja nu är det tillbaka till samhällsböckerna som gäller innan man slocknar i sängen. Ha det fint och lycka till på provet imorgon allihopa!



The Final Countdown - Europe

Fotolektion










Idag fick vi sköta oss själva på fotot. Vi har foto-marathon denna veckan. Här är lite av vad jag lekt med på photoshop förra veckan!

Helgen har varit fylld av ångest inför det kommande talet. Jag är inte nöjd med det för fem öre och det känns inte alls bra. Plus att tekniken inte vill mig väl så nu kan jag inte skriva ut det heller så jag har inget manus att följa. Detta kan inte sluta bra..

Ikväll ska jag upp till Astrid en sväng. Hon har nämligen börjat lära mig att sticka raggsockar, jag ÄLSKAR raggsockar ^^ Det jag hyfsat bra, förutom den delen då jag råkade börja sticka baklänges. haha återstår att se om jag lyckats få ihop ett par tills vi åker till Idre ^^

På fredag ska vi nog lussa för Maria igen med klassen. Maria är vår lots (klassföreståndare) och förra året lussade vi för henne och hennes familj på den trettonde. Mys!

Ha det fint i kylan!


Skägget i brevlådan

Hola people! Idag är det fredag IGEN! Jag förvånas hela tiden över hur grymt fort tiden går. Snart börjar vi vår sista termin. Snart tar vi studenten, snart går vi balen och snart räknas vi som vuxna. Och jag tror inte någon av oss på riktigt kan känna sig som vuxen. Inte jag i alla fall.

På tal om att inte vara vuxen, har ni kollat på julkalendern i år? Det har jag och måste verkligen rekommendera att se på den om man vill få sig ett gott skratt! Den följer inte precis formerna för hur man tänker sig att en julkalender ska vara, men den är grymt komisk! Programmet handlar om tre vänner som har en injengörsfirma ihop. De letar efter jultomten eftersom att Lage råkade skicka sin inköpslista istället för önskelistan till jultomten och nu riskerar han att få filmjölk och knäckebröd i julklapp.

"Om det där var den vi tror att det var så har vi nog gjort bort oss"


Picture Perfect - Tyler Hilton

"Do it with your heart wide open"



Say What You Need To Say - John Mayer

Tills man slocknar

Hej hej allihopa! Idag var det bowling i skolan, yeah! Vi spånade en hel del på utklädnader till studentfesten på torsdag nästa vecka, jultema ska det va! Och förslagen flödade, det ska bli grymt kul! Jag tror jag har bestämt mig vad jag ska gå som. Men det är nog hemlis tills vidare ^^

Håller på att trilla av pinnen av allt skolarbete just nu. Borde inte klaga eftersom vi haft så många lugna veckor nu, men det är lite svårt just idag. Har suttit med kemiboken i säkert fyra timmar nu. Och när jag tog en paus från det skrev jag svenskan så att den kunde bli klar. Nu är det bara ett litet tal att skriva och ett kemiprov att överleva denna veckan. Men det ska nog lösa sig. superwoman dyker upp när man minst anar det och fixar allt.

På fredag kommer Patrik tillbaka till Småland igen, två hela månader senare! Helt sjukt vad lång tid det var sen sist! Det ska bli riktigt kul att ses igen, vi har skanat dig här i skogarna ^^ På lördag hittar ni mig på Cofféa i Gislaved, ska jobba min sista helg innan jul! Pengarna kommer sitta som en smäck. Det är ju inte många veckor innan vi drar iväg till Idre med klassen! =D Jippie!

Ne nu är det tillbaka till kemiböckerna som gäller. Måste hinna se Grey´s också innan jag slocknar som ett ljus inatt.
Ha det fint i stugorna

Free Fallin' - John Mayer

Photoshop-lektion








Vi fick sitta med fotoshop idag på fotot. Det blev bland annat ett sommrigt julkort! Vad det nu ska va bra till ^^

RSS 2.0