...

men hon säger det är lugnt
jag är rätt van att ha det tungt
hon sa jag klarar mig rätt bra
hon viskar att hon lyckats att bli van

åhh snaaart....



Mmm.. grillmat... Om tre ynka dagar får jag semester. Om tre ynka små dagar! Vid klockan tolv på fredag kommer jag glatt skutta ut ur fabriken. In i bilen och i full fart mot Helsingborg. FESTIVAL! En hel drös med glada skåningar och partysugna smålänningar kommer träffas igen hemma hos Anders och jag har fullt med minnen från förra året i bakhuvet. Kommer bli kanon. Likaså lördag. Härliga kusiner och en massa bad och lekar. Åh vad jag längtar! Idag vill jag tacka Stefan för gott sällskap på extratiden jag jobbade idag, ska gå tidigare på fredag, det är så mycket roligare att jobba med någon som man kan prata på riktigt med! Stina svängde förbi här igår också, så himla härligt att träffas! Hoppas det inte dröjer lika länge tills nästa gång =)





semestern närmar sig..

Hej i stugan! Veckan ha inneburit alldeles för lite sömn, massa jobb och härliga kvällar. Jag har hunnit med två svängar till Värnamo i veckan. Fest med kusinerna i onsdags. Jag och Stina badade med kläderna på, vad gör man inte när man glömt bikinin? Riktigt kul att träffa dem igen. Och på lördag blir det poolparty med släkten igen. Kalas! Men först ska jag hinna med en sväng till Helsingborg. Festivalen drar igång i veckan och hade jag inte åkt ner hade nog Anders gått i taket ^^ Det blir som en återträff med alla från förra året hemma hos honom innan vi åker för att se de legendariska Prebens Pågar! Haha minnen.. Imorgon börjar min sista vecka på jobbet. Ska bli skönt att få ledigt ett tag. Kunna hitta på saker på måndagar om jag så vill! Spanienbiljetterna ska bokas på fredag när lönen kommer in! Jippie! Längar ner till Slvia, Mary, Roberto, Ivan och alla andra härliga människor. Och jag längtar efter sol. Vart tog den vägen? Nu ska jag baka brownies, mums! Ha en härligt slapp kväll allihopa!

Unwritten by Natasha Bedingfield


Nya kapitel

Hela fyra veckor har passerat sen jag steg in i Recticels lokaler och började avsätta min tid. Nu återstår bara en vecka och tre dagar. Det är lustigt vad tiden kan gå fort ibland, även om man tycker att dagarna är oändliga. Jag trivs faktiskt, trots mina fasor inför denna fabrik. Har tillochmed bett om att få jobba kvar till hösten. Får se hur det blir med det.

Känns skönt att jag i alla fall har jobbet på Bernts. Har redan fått extratider där nu. Det blir en lång dag på fredag, jag ska jobba 7-16 på recticel, och sen direkt till Bernts och jobba till klockan sju ungefär. Men vad gör man inte för de jobbtillfällen man får? Och det känns så lätt att jobba på Bernts när man jobbat på Recticel. Som om man gör det för skojs skull. Det gör jag nog nästan. Trivs väldigt bra där.

Nog om jobb! Tänkte passa på och gratta allra härligaste kusinen Stina som fyllt 20 i helgen! Snart drar hon sin kos mot Kalmar och jag kommer sakna henne oerhört, som med så många andra till hösten. Tänka sig att det bara är några få veckor tills så många härliga människor, underbara vänner flyttar härifrån. Till alla er, och till alla som precis som jag börjar på ett alldeles nytt kapitel i sina liv, vill jag tillägna låten här över.

The rest is still unwritten


Unwritten - Natasha Beddingfield


Jordgubbar och Helsingborg

Nu har jag rensat femton liter jordgubbar. Ni hörde rätt. Femton liter. Vad gör man inte för sin älskade mormor? Hoppas hon blir glad när hon kommer hem till en frys full med jordgubbar =)
Här hemma är det bara lilla jag nu för tiden, resten av gänget  har dragit ner till stugan. Men imorgon blir det återförening av både familjen tycon och Skåning-ligan. Och jag ska köra i stadstrafik för första gången i mitt liv. Alldeles ensam! Haha det kommer bli en utmaning ^^ Nu ska jag fortsätta packa väskan, drar direkt efter jobbet imorgon. Ha det bäst i Regniga Småland!



Drama på 10:an

Inatt blev Julias moppe stulen. Och otroligt nog hittade polisen den idag! På en gata i sörgården stod den, skadad såklart. Jag är grymt impad att vi faktiskt har lyckats få tillbaka moppen på mindre än ett dygn! Vad är oddsen liksom? Idag gick i stort sett alla på jobbet på semester, lagom till att ovädret drog över oss. Ett par strömavbrott blev det, och det blev supermörkt inne i fabriken! Vi har ju inga fönster. Skönt med lite vila. Har haft kul med Adnela och Tommy hela dan, synd att man lär känna alla bäst precis innan de åker! Mina sex veckor av jobb har nu reducerats (VG i kemi) till tre, woho! Sen blir det Spanien och cykelsemester med Stina och Helsingborg med Nea. Ser fram emot min semester =)

Untuched - The Veronicas

"Sommarliv"

Sommaren är här på riktigt nu. Det är sjukt varmt och jag försöker njuta så mycket jag bara kan. Inne på Conti är det lika grymt varmt som ute. Men vi har det rätt okej ändå.  Fast jag hade hellre guppat runt i kanoten på sjön. Men dessa tre veckor  har passerat fort, och de kommande tre kommer säkerligen göra det med.
Vi har planerat Spanien-resan för första gången på riktigt. 11-27 augusto ser det ut att bli, Roberto tyckte det lät bra också. Ska bli så sjukt kul att träffa min spanska familj igen. Saknar silvia, Mary, Julio och mamman som jag inte kommer ihåg vad hon heter just nu ^^ dessutom finns det ju en hel drös spanska vänner som tjatat hål i huvet på mig att vi ska ses snart igen! haha går inte annat än att älska dem. Nu kurrar magen förfärligt och jag hör mat lagas där nere så det är bäst jag kilar. Ha en härlig semester!




Och lycka till Lö:da på GF ikväll, jag önskar jag kunde varit där!




RSS 2.0