HELSINGBORG!!

Imorgon åker jag!
Har längtat efter mina skåningar :D




Must Have Done Something Right - Relient K

Oj

Inte visste jag att det fanns en bra vän i dig, en som tänker på mig. Inte visste jag att jag kunde bli så himla glad över att du förstår att jag behövde veta. Tack käre du, för att du liksom bara finns där. Och bryr dig.


The Best Thing - Relient K


Storstädning

Jag tror inte att vi har storstädat som vi gjort idag sen vi flyttade hit! Och jag vet helt säkert att min garderob aldrig sett så ordentlig ut. Känns härligt och rent och det luktar citron i hela huset. Mums!


Trashing The Camp´- Phil Collins

It´s just a ride





Life Is A Highway - Rascall Flatts

Helsingborg

Jag har haft en helt sjukt kul tid nere i Skåne. Konserten var helt underbar och var jag inte helt såld på musiken innan så är jag det nu! Emil sjöng vackert rakt in i hjärtat på mig och Lars var minsann inte värre. Jag har äntlgen lärt känna folk nere på området. Patrik och Daniel kom ner på söndagen och spelade fotboll med oss och barnen. Det blev en hel-nattare med film och mackor typ varannan timme ^^ mums! En vecka senare har vi lyckats äta upp ett kilo grillade marshmallows (vi borde verkligen vara tjocka nu) , bada i havet (dock bara jag och barnen, de andra badkrukorna satt på stranden), gå på bio (dock inte Amanda och Danne, de var för upptagna med.. hm..).  Ja vi hann med det mesta. Ska ändå ner igen på fredag =D då är det fest igen, Helsingborgsfestivalen! Haha vad ska jag säga, äntligen på väg.





Det Löser Sig - Timbuktu

Visdom och musik

Ja det här med att blogga seriöst med seriösa texter skrivna med eftertanke har jag blivit himla dålig på. Men det är som jag skrev för ett tag sen, vi tröttnar så fort på allt. Ändå älskar jag fortfarande att skriva. Suprise. Det faktum att jag skrivit dagbok i stort sett varje kväll de senaste tolv åren bevisar kanske det. Jag drog mig ändå för att börja blogga. För på något vis blir det på riktigt då. Då kommer det helt plötsligt en massa prestations.krav. "Jag har femtio läsare på min blogg, hur många har du?" och så vidare.
Men min käre vän Linnéa sa något vist häromdan, som hon alltid gör. Hon sa att det inte är något att eftersträva att ha 350 000 läsare på sin blogg. Och jag håller verkligen med. Det jag skriver vill jag ska nå ut till mina vänner och bekanta. Jag förstår mycket väl att det jag skriver troligtvis inte intresserar människor som inte känner mig. Men sen var det ju aldrig meningen att det skulle intressera främlingar. Detta är skrivet till er som finns mig nära. Till er som vet så mycket mer om mig än vad man någonsin kommer få reda på om mig på denna sidan. Och det är nog just därför som prestations-ångesten aldrig kom. Jag känner inget behov av att visa upp mig och "mitt fantastiska liv". Och jag vet att det duger för väldigt många  =)

Nu är det ynka en dag kvar tills jag är tillbaka i Helsingborg, ÄNTLIGEN! Och på torsdag är det ju äntligen konsert också! Hag suttit och läst på Emil Jensens hemsida ett tag nu. Han har en hel del vist att säga han med. Jag ska lätt köpa singeln "Så får du mig ändå" på konserten! Har älskat den från första stund och nu är den äntligen släppt. Har ni inte hört denna underbara låt så sök efter den på youtube, ni kommer inte ångra det! Just nu spelas nog Goo Goo Dolls greatest hits mest här hemma. Har lyckats få mama och Jakob sålda på dom nu med! Moahaha.. ^^ Ja musik får jag nog aldrig nog av. Haha fråga bara Nea hur många morgonar jag kommit inspringandes och sagt att jag hittat en ny alldeles underbar låt! ^^ Alla älskar vi något..


All Summer Long - Kid Rock

Hemma igen

Filmen var verkligen asbra! Tänk att det mig så lång tid att se den. Aja, tvåan here I come!
 Tusen tack till älskade kusinerna för en kul helg! =D

Kom - Lars Winnerbäck

Värnamo

Tro det eller ej, men jag ska ÄNTLIGEN kolla på Björnbröder!




I´m On My Way - Phil Collins

Två cyklar




Dessa dagar i Helsingborg har varit helt ljuvliga från början till slut. Jag och Nea har njutit konstant i fyra dar av sol och god mat. Jag tror inte vi kunde gjort något bättre. Från första stuind vi kom dit slutade vi att stressa totalt. På fyra dagar gjorde vi endast vad vi ville, när vi ville det och hade inga måsten eller tider att passa. Man förstår nog inte riktigt hur härligt det kan vara. Total frihet. Det finns få stunder då man är lyckligare än i solen på en strand med en vän som vet allt om en : )


Ikväll körde jag en sväng till kusin-vitaminerna i Värnamo. Jag ska dit imorgon också. Får nog följa med antingen Coffe eller Stina på jobbet för jag kommer jättetidigt ^^ ska bli kul! Jag kan ju tillägga att dessa jobbar på Värnamo-badet.. bada bada bada bada!

Denna sommaren börjar arta sig :D


Take Me To The River - The Commitments

Helsingborg

Nu drar vi! =D see ya later!




Äntligen På Väg - Ted Gärdestad


RSS 2.0