Fixing!

Oj oj oj vad det är mycket som ska kollas upp innan man flyttar till ett annat land! Jag sitter och kollar upp vad jag behöver för tillstånd och liknande för att jobba i England. Inte det lättaste ska jag säga! Men det verkar som om att jag när jag fått fast jobb får uppehållstillstånd efter tre månader automatiskt. Himla smidigt om det verkligen är så. Ska mejla till Storbrittaniens ambassad nu med en bunt frågor. Pratade med Alex (mamman i England) idag också. Hon var så glad att höra att jag inte hade ändrat mig! De skulle leta reda på ett flyg åt mig nu i eftermiddag runt den 20:e September. Tre veckor och lite till.. Herregud vad tiden kommer gå fort. Vad tusan packar man? Jag ska bo där i tre månader första svängen, vad tusan tar man med sig? Oj oj oj vad det lär bli knepigt..

Hem

Jag ligger i min mjuka säng. Med tusen tankar som flyger runt. Så mycket bilder och minnen som spelas upp när jag blundar. Det har varit en otrolig upplevelse. Med så mycket som jag aldrig någonsin kommer glömma bort. Resan var underbar. Från stunden jag lämnade Gislaved till den då jag lämnade John i Halmstad. Nu ligger resväskan tom här brevid. Den ser ledsen ut. För ett ögonblick sen var den full med smutsiga kläder som luktade Spanien. Enda spåret kvar är ett torkat löv på botten. Alldeles ensamt i den stora röda väskan. Som jag i min stora säng. Fast lövet kan inte le som jag gör. Gud vad jag är glad.

Tenía tanto que darte - Nena Daconte

Dias en España

Tva ynka dagar kvar. Jag vill inte aka hem! Allt, forutom att stackars John mar daligt idag, ar verkligen perfekt har nere. Vi kom hem fran Santander (havet) igar och nu bor jag hos Roberto med John tills vi aker hem pa onsdag. Silvia och Mary ser vi pa tv varje kvall, de jobbar med en cykeltavling i trakterna runt Palencia. Kul att se dom sta dar brevid vinnarna och le, vilket himla glidarjobb! Nu ska jag ga upp och se hur det gar for John, ses snart i Sverige (snyft) igen!





ps.Har har ni en bild fran var forsta kvall framfor slottet i Peñafiel! ds.

Fiestas de Villamuriel

¡Hola amigos! Right now I`m close to dead. Today will be the last day of las fiestas de Villamuriel and thank god for that! I dont think that I would make it another day! It has been crazy and fun but it`s and acomplishment to be able to dance for eight hours every night for a week! Yesterday I crached into my bed at 7.30, the third day in a row! Outside my window I can hear the music playing, soon we will party again. Today I think we`ll sleep when we lay at the pool. Que bien. I love it here, hte people act very diffrent then at home. These days I think that I have spoken with almost every young and old person in this village. And everybody dances with me like I had been here for ages. Things should be more like that at home. I think I`m going to try to wake John up, I want to go swiming! ¡Hasta luego!

Hihi..

Hora av mig utan prickar blir valdigt fel xD


¡En España!

¡Hola amigos! Overhere hace caliente beyond reason and I`m lovin' it! We spent all day yesterday at la pestina (the pool) y estoy morena ahora! With thirteen more wonderful days left I belive they are going to call me negra when we are going home.^^ Ayer las fiestas del pueblo empeziò. And tonight the real partys begin. They say that we are going to come home at eight in the morning evry day now! Haha we`ll see about that.. Hope evrything is great at home, see you soon!


JAG SKA FLYTTA TILL ENGLAND!

Jag har nog inte riktigt fattat alls egentligen. Men på bara en enda liten vecka har mitt liv ändrat riktning totalt. Jag ska flytta till England. Till Cambridge. Om bara ett par veckor. Hur sjukt är inte det! Så det gäller att ställa om totalt nu. Det kommer bli en så häftig upplevelse, det är jag helt säker på. Imorgon drar jag och John till Spanien, ikväll kollar vi på Lotta på Liseberg med Anders, mys :) Ha det bäst så hörs vi om två veckor igen! Ciao!


Nio

Nu kan man börja räkna ner dagar. Nio. Sen sitter vi på flyget. John var här idag och planerade allt som behövdes planeras. Och snart så är vi verkligen på väg! Abraham sa att det var så varmt där nere att vi inte skulle klara av det. Låter perfekt. På lördag åker vi ner till stugan. Måste hinna träffa Skåne-vännerna lite till innan hösten kommer. Anders var helt exalterad och helt bestämd på att vi MÅSTE till Lotta på Liseberg på måndag, så det lär nog bli så. Haha det blir säkert kalasbra. Hoppas vi kommer ses med klassen på onsdag också. Verkar så än så länge i alla fall. Och Stina ska jag träffa imorgon. Mys! Ha det fint ute i världen allihopa, nu väntar en mysig soffa och en riktigt bra film på mig!



Fotoväggen börjar likna något nu!

RSS 2.0