Att vara småläning har lönat sig

Jadå den här har nämligen sparat ihop 12 500 kronor på sitt nyinskaffade sparkonto! =D Nu är jag redo för resorna som kommer. Är riktigt stolt över att jag lyckats spara ihop så mycket så fort. Öppnade det i april maj nån gång. Inte trodde jag att det skulle gå så lätt! Haha ne nu ska jag ta och läsa lite körkortsbok (duktig jag vet^^)

Our Last Summer - ABBA

Från en underbar människa!



Någon som verkligen vet hur man gör min dag!




ps. ska äntligen få bilderna från roadtripen från Anders ikväll så snart kan ni få se vad vi hittade på där! =D

Smålänning is back in town

Hej hej hallå!  Nu rullar allt på igen, livet som trea känns helt okej. Däremot hände världens grej igår! Min papa och Tobbes familj vann på v75! Helt sjukt! Hela vinsten var ungefär 219 000 kronor, delat i tolv andelar. Vi hade tillsammans med Hammarstigarna en andel, vilket gjrode att vi tillsammans fick 24 000 kronor!! Haha jag vet, trodde inte heller mina öron när papa ringde ^^ 

Idag började skoldagen med ett brev i skåpet. "Du hjärta jag" stod det på det =) naw... synd att jag vet vem min hemliga beundrare är, annars hade det varit lite spännande ^^ Men TACK ändå underbara människa! <3

Jag ska på gratis bio på torsdag, det är bara att acceptera att man är smålänning!


Honey Honey - ABBA

I skolan..

Nu var man här igen, bland böcker och vänner. Och det känns helt okej. Det kommer bli ett himlans år, helt klart. Nu är vi störst här. Eller ah.. kanske inte just jag då ^^ Nu är det vi som håller i allt på fredag. Nu har vi fått ärva NV-flaggan. Det är stort och läskigt och så jäkla kul!




18 ´Til I Die - Bryan Adams

Sommarens sista sång

Det blir väl aldrig riktigt som man tänkt sig. Ibland slår det förväntningarna. Igår blev en bra dag.
Det har jag bestämt mig för. Vi fikade, vi skrattade, vi pratade.

Only One - Yellowcard

Hallelåja!

Hej hej hallå! Resan blev helt sjukt bra! Har haft en skitkul vecka med helan och halvan (Anders och Patrik) på äventyr. Ska lägga upp lite bilder så fort de där två kan dra sig från flickvänner och utomlandsresor och skicka mig bilderna ^^ Den "gemensamma" kameran fylldes fort! I fredags tog äventyret slut och de åkte hem till Skåne-land igen. Så nu lär det dröja tills vi ses igen.. Har dock planerat in en helg med Stina i Helsingborg i höst! Det ska bli riktigt mysigt =)

Idag är det fika och oboy (vilket vackert väder!) som gäller. Jag och Astrid hade storbak i Vika igår, bakade enorma bullar av alla dess slag. Tror ni barnen fick hjärtklappning eller? ; ) Lyckades sno med mig några iaf som jag ska ta med mig. Det kommer bli en bra dag, eller hur?  =)

Just Kiss The Girl - ? (Disney iaf)

Älskade huliganer



För en grymt härlig tid i storstan =)

Roadtrip!

Imorgon drar vi!! =D Till stockholm med två galningar, kan liksom inte gå fel! Haha idag längtar jag som en galning.

Sista dagen på jobbet snart, och tro det eller ej men det har varit riktigt kul att vara i Anderstorp. Anna och Peter är pärlor helt klart. Och tempot är trots allt lugnare i Anderstorp. Lekte med barn och allt möjligt igår. Sånt skulle jag aldrig hunnit i Gislaved. Ska helt klart se till att få jobba där lite mer i höst  =)

Nu ska jag hjälpa far med maten, ha en riktigt fin helg!


I´m On My Way - Phil Collins

Den 28:onde Juli

Detta skrevs den 28:onde Juli:




Det är ofattbart. Den har ingen början och inget slut. Den exploderar i varje liten vrå i kroppen varje sekund av varje dag. Käslan. Det är ofattbart. Har ni någonsin bestämt er för att släppa taget om alla rädslor? Att kasta sig ut och bara leva fullt ut? Jag har äntligen gjort det. Och det bevisar sig varje dag hur enkelt det egentligen var att släppa tyngderna och bara må bra.  Denna sommaren har Helsingborg tagit mig med storm. Aldrig har jag trott under våra fyra år här att jag skulle falla såtotalt för staden med stort H. Aldrig trodde jag att den skulle infinna sig så stort och underbart i hjärtat på mig. Men ja, nu är jag där. Med en ständig längtan tillbaka. Till Helsingborg. Till Råå. Till mitt Skåne. Till mina skåningar. För ja, det är mycket tack vare ett par riktigt härliga skåningar som jag har haft så grymt kul där nere i sommar. Utan tvekan hade sommarlovet sett annorlunda ut utan er. Jag kan lova att det inte dröjer länge innan jag är tillbaka i älskade staden igen.

Oboy - Peps Person

RSS 2.0