I´m back

Hej allihopa! Nu är vi tillbaka i landet igen. Så fort jag vilat ut ska jag försöka hinna med att berätta lite om allt vi har varit med om, även om det är en omöjlighet att kunna berätta allt.











Dancing Queen - ABBA


pirr i magen

uppe i luften.. eller ja, iaf om 24 timmar. Just nu har jag världens resefeber och är helt sjukt pirrig i magen. Det kommer verkligen bli världens resa, det är jag helt säker på. Tänk att om bara lite mer än ett dygn sätter jag fötterna på en helt ny kontinent för första gången i mitt liv. Det är stort och spännande. Och förhoppningsvis jäkligt varmt!

 

Tanken på att lägga mig här vid poolen inom ett par timmar känns helt okej =)

pina colada - ?


 


Solsken




Om 50 timmar och 15 minuter anländer vi till Banjul airport..

än så länge allt bra

Okej nu är svenskan klar, talet klart, väskan nästan packad, pengarna snart på plats, kameratekniken inlämnad..

effektiv dag  och jag är inte ens halvvägs in på den än ^^






Livet i största allmänhet

Jag borde verkligen vara en liten rund stressboll just nu. Bara rulla ihop mig och kvida fram ett "nu ger jag upp!" en gång för alla. Men även om det är fem millijoner saker att göra som snurrar runt och runt i huvet på mig så känner jag äntligen att jag har lite koll på det hela. Ovanligt va?

Har haft en riktigt kul helg, trots ett visst kaos i fredags natt. Vi var nämligen på tårtrace hemma hos Erika med klassen. Det blev en massa tårtor, vissa som såg ut som.. ja... vet nog inte riktigt vad man ska likna det vid =P Jag, Rikard och Elli vann iaf stort med vår härliga afrikan-pippi med tandproblem. En riktig skönhet var hon.. Vi begav oss till Reftele en sväng också för att spana in vår rockstjärna till klasskompis, Anton, och hans band Lö:da (sorry vet inte hur man gör sånna dära klamrar) spela. Kan verkligen inte säga att man blir annat än glad av att se dom. Helskön show! Hema hos Erika igen fick jag den å så roliga uppgiften att genom charader härma Karl Marx, KUL?! ...

Nån stans här på vägen försvann mina nycklar ner i Ellis väska. Tillsammans med mina jobbnycklar.. På vägen hem klockan två på natten kommer jag på detta. Det blev en Josse utlåst och med död mobil (missöde i Stinas bil) och en skvätt förtvivlade tårar hos Linnéa innan jag äntligen kunde lägga mig i min egen säng, endast för att bäva inför morgondagen då jag skulle öppna på Cofféa med mina nycklar fortfarande i Reftele.. Som tur var har jag nog de bästa vänner man kan tänka sig. Klockan halv nio denna lördagsmorgon står Ellinor och Jakob utanför Cofféas dörrar med ett par nycklar i handen. Tack gode gud för er!  

Lördagskvällen spenderades hos Johan med ett gäng glada pojkar och flickor. What happens in the basement, stays in the basement. Blev promenad i ösregnet och singstar, så mycket kan jag säga =P Kom hem med nycklarna denna gången! Wohoo!

Idag var jag på apoteket. Ner för gågatan har någon satt upp rosa band på alla lyktstolpar. Måste vara nåt med den där Rosa Bandet-insamlingen. Det såg rätt fint ut faktiskt  =) Fick reda på att malariatabletter är pissigt dyrt. Kunde inte ens hämta ut dom, så dyrt var det! Mama börjar oroa sig för resan nu. Hihi.. Jag kommer överleva, så det behöver ni inte oroa er över. Superwoman you know?

Jag gjorde äntligen retorik-talet idag. Lyckades få mitt talfel mitt i talet och helt plötsligt fick jag varken ihop orden i munnen eller meningarna.  Men tack vare ytterligare några underbara vänner känns det helt okej ändå eftersom att de sa att det gick bra. Tack för det  =)

Ne nu ska jag tillbaka till studierna igen. Vi skickar ett "lycka till" till Patrik och Christoffer också för deras studier, verkar som om alla vill klaga om plugg ^^ Hoppas att det går bra för er!



I´m Walking On Sunshine - Katarina And The Waves

Africa

Fem ynka små dar......

popcorn någon?

Trodde inte att det var möjligt att inte en enda av mina vänner i Gislaved skulle vilja ha popcorn......



Att fokusera på de rätta sakerna

Det bra att tänka på:

8 dagar kvar tills vi åker till Gambia
Ska snart till jobbet och se mamma mia!
(jobbar på bion idag)
Fick just godis av pappa (med tanke på att det för min del alldeles strax är bikini-säsong kanske det borde vara på den andra listan...)
Igår var en grymt kul dag tillsammans med grymt bra vänner
Vi är så mycket närmre vårt mål med pengarna till kuba-resan


Det dåliga att inte tänka på:

Talet som inte är färdigt till imorgon
Allt som behöver göras och fixas innan vi åker till Gambia
Att stipendiepapret inte är inlämnat och måste vara det imorgon



Just So You Know - Jesse Mccartney

LOPPIS!

På söndag är det loppis med prjektet som gäller! välkommna till Järnvägsgatan 23 klockan 10.00-15.00!

Brandi Carlile



"Cause even when I was flat broke, you made me feel like a millionare"

Ps. nu är jag inte bara caféanställd!

Jag fick jobb på bion idag!  Mer gratis bio och popcorn åt mitt håll tack ^^

När Sofia dansar gogo - ?

Stress

Om att behöva femton händer när man bara har två.
Just nu är sheemat verkligen fullpackat från morgon till kväll. Fem miljoner saker ska göras innan vi åker och jag tror att jag glömt hälften redan. Växla pengar, skriva tal, göra läxor, planera loppisen med projektarbetet, skriva stipendieansökan, shit snart går jag nog in i väggen! Men men jag får ju också uppleva den största lyckan just nu. Att stryka något från listan..

Bara två veckor och två dagar kvar..

Här har du bilder på hotellet Matilda! =D

RSS 2.0