VI VANN KARNELEVALEN 2009!!

Det är fortfarande helt ofattbart och såå jäkla kul! VI gick in med inställningen att vi inte skulle vinna, men att vi skulle ha jäkla kul under tiden. Hux flux stod vi där framme i fontänen och bara skrek. Vi vann. Vad hände? Det stod helt klart redan från början att vi var taggade till tusen. När Frida presenterade klasserna och vi ställde oss upp och skrek och skrek och skrek. I våra oslagbara tröjor sprang vi runt på stationerna och sjöng vackra sånger för domarna (Boom Boom Boom är oslagbar) Vår ballongdans slog alla rekord, och vi tackar Andreas för ett oslagbart solo. Haha Vi skapade historia denna helg. För första gången någonsin vann ES karnELEValen och det var minst tio år sen NV gjorde det senast. Det var riktigt kul att alla andra också tyckte att vi förtjänade segern. Fick kramar av alla möjliga andra linjer som grattade oss. Det är rätt anda.

Jag vill tacka underbara människor för en sjukt kul helg, detta kommer jag minnas.



Boom Boom Boom - Vengaboys

Med solen i ansiktet och syrendoft i näsan kl 8 på kvällen, kan det bli härligare?

Här ute i Vika känns allt lite lättare. Det är faktiskt helt okej att lägga sig med böckerna när man lägger sig i en kuddhög på taket i solen ^^ Idag har barnen farit i 150 nerför backen på såpa-insmord plast och imorgon ska jag och Stina ta oss ett åk! Haha det ser riktigt kul ut. Imorgon blir det dessutom spanska slutprov för min del. Jag har inte en aning om jag kommer klara det, men på något vis tror jag att det löser sig ändå. Som en vis man sa till mig: det är okej att misslyckas ibland! Även om jag inte går in med den inställningen när jag gör provet imorgon ska jag försöka att ha den efteråt. Jag kommer säkerligen drömma på spanska inatt, det är i alla fall en sak som är säker. Syrenerna luktar ända upp till mitt sovrum, sommarkänsla ända in i lakanen....

Natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

Ikväll ska vi dansa, skratta och skapa nya minnen. Rubriken är från en Håkan Hellström-låt. Det är precis vad jag tänker göra ikväll. Skaka loss tyngderna från axlarna. Så härligt. Jag är hemma hos Nea, hon är inne i duchen nu. Och jag slås ständigt av tanken av hur livet kommer förändras när hon snart flyttar. Min älskade vän. Men ikväll tänker vi inte på kommande sorger. Ikväll njuter vi av försommarnatten, även om den är smått kylig redan.


Det går bra nu

Lägenheten för mig själv, gud va härligt! Idag var klassen och byggde på vårt karnELEValståg, det kommer bli så bra! Vi har så himla mycket idéer hela tiden så att det är svårt att veta hur det kommer se ut i slutänden. Idag ska jag plugga lite spanska och glassa runt här och ta det lugnt. Kanske blir det lite partaj med klassen och estetarna i helgen, får se. Jag är glad vilket som. Ska hinna med att paddla en runda på sjön med Ellen också. Måste få höra vad som hänt de små barnen i veckan =) Jag skulle vilja dedikera inlägget åt älskade vänner, häliga famljer och en sommar som snart är här. Det går bra nu.

Cipela

Jag är ledsen, för jag vet att låten egentligen inte är i bästa slaget, men jag kan inget annat än älska den blonda afro-muppen som dansar runti kycklinggul kostym!



Stress

Nu börjar kroppen säga stopp. Det har gått ett år sen den kändes så tung som idag. Måste försöka ta det lugnt mitt i all stress och det är inte det lättaste. Ikväll har vi ätit gott och beundrat min balklänning. Jag kommer slocka på en sekund när jag lägger mig i stora nya sängen. Så härligt. Hoppas ni har det bra där ute i stugorna kära vänner, nu ska jag mysa i soffan.



Fireflies - Ron Pope

Hola

Hallelåja! Nu har jag sett mitt projektarbete för sista gången, så himla skönt! Projektutställningen gick bra, mitt var dock inte så mycket att se på! I eftermiddag har vi haft karnelevalmöte och bestämt en massa vart vi ska bygga och när vi ska börja. Det närmar sig nu och vi är redo att börja bygga!
Hajken blev lyckad, men blöt. det är ju otroligt att vi lyckas pricka in det första åskvädret sen i sommras! Precis när vi var redo att sätta oss i kanoterna öppnade sig himlen och regnet bara öste ner! Haha så ironiskt. Men det blev riktigt kul ändå, när spöregnet till slut lagt sig ^^ I två vindskydd klämde vi 16 pers in oss. Det var värt Antons axel i huvet och Skooghs knä i ryggen, för tusan va kallt det hade varit utan dom så tätt inpå! På lördagen bar det av till Borås, jag som stank rök värre än en skorsten! Första affären vi gick in i hittade jag klänningen. Helt otroligt efter dagen i Jönköping!
Igår natt sov Ellen för första gången ute hos oss. Nu är lill-älsklings rum klart! Med högtalare i taket och världens grymmaste cd-spelare har hon lätt det häftigaste rummet! Jag satte upp favoritkorten på väggen också. Så himla fint har det blivit nu =)

Nu ska jag köpa present till Papa, 49 stolta år idag! Grattis!

HAJK!

Jag gör ju annat än lyssnar på musik om dagarna också. Som t.ex. fysik, fysik och fysik! Halledar som jag har pluggat fysik denna regniga dag! Men det går framåt, och det är väl tur det! Min och Neas dag i Jönköping resulterade inte i någon studentklänning, men åtminstone i studentskor för en hundring! Ett problem ur världen. Dessutom sa älskade far idag att han ska till Borås på lördag för att fixa sin mobil, Halleluja! Håll tummarna för att klänningen ligger nånstans och lurar i Borås, för jag orkar inte testa fler nu! Jag som tänkte att jag kunde ha på mig vadsomhelst på studenten, tydligen tyckte mitt undermedvetna inte så ^^
Imorgon ska vi ut på HAJK (Ha Alltid JätteKul!) med Biologi breddning! Paddla kanor, bygga vindskydd, elda brasor och sjunga runt elden, mysigt kommer det bli! Finns en risk för att det blir blött och kallt också, men om det är några som kan göra det bästa av sånt väder så ska det väl vara vi?
Nu ska jag för sista natten sova i min "lilla" säng, imorgon kommer herr Peter Hammarstig hit och hjälper oss att få upp den ENORMA nya sängen upp för trapporna =D

Ses imorgon nissar!

Ron Pope

Den här mannen sjunger som en gud!
 Här får ni ett smakprov på vem som spelas mest på min iPod för tillfället :)




It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most



projektarbetet

Dagen för inlämning av mitt projektarbete.. det ska bli så skönt att om några timmar få lägga det i Marias hand och bocka av en av de fyra stora arbetena som är kvar. Tre tentor ligger och lurar två veckor framåt, men det kommer nog lösa sig bra till slut. Ikväll blir det dans med Sanna, jippie!

soffor

hmm... jag kom just på att jag har somnat i soffan varenda kväll denna helgen.. Visserligen inte samma soffa, men ändå..

Världens största säng!

Det har varit en riktigt härlig helg. I torsdags stängde jag Cofféa för sista gången. Jag sa hejdå till mitt älskade café. Dessutom fick jag ta med mig ALLT som fanns kvar att äta, så det var en inte helt fel att få stänga ändå. Helt sjukt mycket kakor var det. Fick ringa och be Veronica hämta mig för att jag inte fick med mig allt hem! Haha det har blivit en helg med allt för mycket kakätande... Efter jobbet körde jag hem till Fia. Vi åt pizza och kollade på Grey´s anatomy och myste.

På fredagen tog jag och sanna igen att jag ätit så mycket kakor med att ha lite dans-träning, jäkla vad vi tog i! Svetten rann och mjölksyran likaså! På kvällen låg vi och slappade i var sin soffa och kollade på en film som verkligen inte hade nån mening! Jag kan verkligen bli sur av sånt. När man spenderat två timmar på en film som inte får ett tillfredställande slut! Så himla onödigt. Vi tröstade oss med jordgubbar ^^
Efter att ha vaknat upp i soffan hämtade jag syster från festen och åkte hem och soooov så skönt!
 
Lördagen blev härlig den med. På förmiddagen låg jag ute i solen och skrev på projektarbetet. När Stina kom åkte vi ut till Vika och paddlade ut på sjön med kanoten. Vi hittade ett par klippor i solen som vi la oss på och bara glassade, härligt! På kvällen kom Johan förbi. Det blev en hel del kakor, film och högskolor. Benjamin Buttons Fantastiska Liv var en lååång men bra film. Dom sa många smarta saker som t.ex: Sometimes we´re on a collitioncourse without ever knowing it. Det låter fint tycker jag^^

Idag har jag fått VÄRLDENS STÖRSTA SÄNG av min kusin! GÖTT! Haha jag kommer sova som en kung (drottning?). Äntligen en mjuk säng som inte gnisslar. Nu fattas bara någon att slippa trängas med ^^ Ne nu ska jag sova... eller... det går en bra film på trean... ses imorgon folket, sov gott!

RSS 2.0