I väntan på imorgon..

Hej hej sommar och.. eh.. sol?  Himla tur för mig som spenderat den senaste tiden instängd vid limbåsen på Recticel, och ska stanna där en tid frammåt. Men om fem veckor och varje lördagkväll och hela söndagarna får de allt se till att det blir soligt! Haha jag och Nea har myskväll hemma hos henne och packar och fixar inför imorgon, då vi drar till Strömstad. Vid åtta på morgonen imorgon ska Andreas stå här och tuta på oss och därefter väntar en härlig helg. Ska bli så kul! Hoppas att ni alla har det fint där ute i den supersvenska sommaren. Jag har det bra :) Jag och Olsson har som sagt genomlevt första veckan på jobbet tillsammans. Nu väntar ännu fler madrasser och kuddar på oss nere på Conti istället för uppe i tryggheten nära den öde skolan. Men det kommer vara helt okej, nu när jag fått reda på min superfina lön ^^ Det har blivit en hel del p4 och konstiga nyheter. Ostkakans sällskap bland annat. Suck för lokala nyheter, det finns inga gränser för vad de lyckas skrapa fram ur omgivningen här. Dessutom påminnde de oss på mix megapol femton gånger på två timmar att torsdagen var den farligaste dagen att köra i midsommarhelgen, så passa er! Nog om jobb, nu är jag ledig! Ska se om damen är klar i duchen nu, börjar bli trött! Fy för att gå upp klockan fem! HA en superhärlig midsommarhelg nu allesammans, så hörs vi snart igen.


Balen 2009







Tack alla för en helt underbar kväll, och till Tobbe min supersnälla baldejt!

Vi är på gång!

Imorgon är det storkalas i Vika! Jag och Astrid är redan igång och ska snart in och handla inför partajet. Danskarna är på ingång och den nya bryggan ska sättas i, samtidigt som vi ska lyckas ha lekar och massa mat för närmre femti pers. Det ska bli kul!

Dagarna i Grebbestad var superhärliga. Vi gjorde alldeles lagom mycket och myste alldeles lagom mycket och åt en massa god mat. Mmm...

Gårdsfest i Vika!



Hasselnötstarteletter med vit choklad och jordgubbar
24 stycken • 1 timme + kylning

Minitarteletter är en perfekt munsbit när man är sugen på något litet och sött, men inte en stor och mäktig efterrätt.

• 1 3/4 dl vetemjöl
• 3/4 dl florsocker
• 1 msk hasselnötter (hackade)
• 1 nypa salt
• 90 g smör (kylt och hackat)
• 1 ägg

Fyllning:
• 1 1/2 dl grädde
• 200 g vit choklad (hackad)
• 12 små jordgubbar (halverade)

Lägg mjöl, socker, nötter, salt och smör i en matberedare och mixa tills det liknar finmalda brödsmulor. Blanda i ägget och fortsätt mixa tills degen formats till en boll. Tillsätt eventuellt en skvätt kallt vatten om degen inte har rätt konsistens. Rulla ut degen tunt på mjölat bord. Använd en degskärare eller kopp och ta ut 24 cirklar med ca 8 cm radie. Klä en minimuffinsplåt med de runda degbitarna och ställ i frysen i 20 minuter. Sätt ugnen på 180°. Grädda i 15 minuter.
Värm grädden i en glasskål över kokande vatten. Tillsätt chokladen och vispa ordentligt. Skeda i de avsvalnade kakformarna, och kyl i en timme. Toppa med jordgubbshalvor. MUMS!

My wish





I hope the days come easy and the moments pass slow
And each road leads you where you want to go
And if you’re faced with the choice and you have to choose
I hope you choose the one that means the most to you
And if one door opens to another door closed
I hope you keep on walkin’ ‘til you find the window
If it’s cold outside, show the world the warmth of your smile
But more than anything, more than anything


My wish for you
Is that this life becomes all that you want it to
Your dreams stay big, your worries stay small
You never need to carry more than you can hold
And while you’re out there gettin’ where you’re gettin’ to
I hope you know somebody loves you
And wants the same things too
Yeah, this is my wish


I hope you never look back but you never forget
All the ones who love you
And the place you left
I hope you always forgive and you never regret
And you help somebody every chance you get
Oh, you find God’s grace in every mistake
And always give more than you take
But more than anything, yeah more than anything


My wish for you
Is that this life becomes all that you want it to
Your dreams stay big, your worries stay small
You never need to carry more than you can hold
And while you’re out there gettin’ where you’re gettin’ to
I hope you know somebody loves you
And wants the same things too
Yeah, this is my wish


This is my wish
I hope you know somebody loves you
May all your dreams stay big

Steget ut i stora världen

Så var dagarna förbi. Underbara dagar. Fantastiska dagar. Dagar vi kommer minnas resten av våra liv. Vi tog studenten. Vi åkte runt på en gul lastbil och sjöng för fulla halsar. Vi dansade oss igenom natten. Vi tog på oss de finaste kläderna vi någonsin haft och gick på bal. Vi åkte limosine. Vi dansade vals och julgranen i balkläder. Och jag tycker om er så sjukt mycket och jag kommer minnas er resten av mitt liv. Fy tusan vilka roliga år vi haft! Och vi avslutade det på vårt vis. Med kurragömma i korridorerna och paus i kuddhögen på biblioteket. Med galet roliga danser och fina tal. Jag har fortfarande inte förstått vad som hänt. Jag har inte greppat att vi inte kommer tillbaka till vår vardag tillsammans igen. Ingenting är längre självklart. Nu är det upp till oss. Men jag är inte orolig. Vi klarar det här. Jag vill tacka er för saker som det inte finns tillräckligt med ord till. För alla sätt ni funnits där för mig på. För skratt och kramar som fått mig genom tunga stunder. För att ni varit så otroliga vänner. För att ni är så otroliga vänner. Nu far vi ut i verkligheten i 140 och kanske möts inte våra vägar på ett tag, men jag vet att när Johan sa i sitt (grymt bra) tal "vart ni än ta vägen släpper jag inte er" tänkte vi alla samma sak. Vi släpper inte taget längre.

 

My wish - Rascal flatts


RSS 2.0