Bal och samhäll

Godagens allesammans! Jag sitter här och jobbar med det outhärdligt jobbiga samhällsarbetet. Var med Nea och provade balklänningar idag. Hittade en så sjukt fin klänning! Den sitter som en smäck på mig så nu måste jag bestämma mig om det ska bli den eller inte. Ett i-landsproblem utan dess like.. Ne nu måste jag arbeta vidare så att inte Elli blir arg på mig imorgon =P Ha en fin kväll!




Tänker På Dig - Smurfarna




Sjukling

Hej Gislaved, hej Småland, hej Världen! Här sitter jag under täcket fjärde dagen i rad och mår dåligt. Jag har varit sjuk sen vi kom hem från Idre och är så trött på det nu! Det räcker med en halv dag hemma för att jag ska bli olidligt rastlös, och nu har det gått fyra!! Men det blir nog, trots allt, ytterligare en dag hemma imorgon.

 Veckan i Idre var underbar. Vädret var på topp och vännerna var de bästa. Jag kämpade med att förfina mina snowboardkunskaper, utan några vidare resultat. Men det viktiga är ju att man har kul. Jag har i alla fall upplevt en svensk fjäll-semester och kan konstatera att den är minst lika rolig och fin som de jag haft i Österrike. Det var sorgligt att åka hem. Mest för att vi haft det så himla bra där i vår superfina stökiga stuga. Men också för att nu börjar vi på vår sista termin tillsammans. Tre år senare.


Facination - Alphabeat

RSS 2.0