fyrmanna!



Ikväll blir det fredags-kort ute i Vika och förhoppningsvis kör inte dessa snyggningar fel på vägen ut till mig =)

Vackert

"en kyss är ett härligt trick skapat av naturen för att hindra oss att prata när ord är överflödiga"
Ingrid Bergman

Lördag

Godkväll Sverige!

Hur står det till i stugorna? Jag har nyss sett klart på "The Wedding Singer", en supermysig film med Adam Sandler och Drew Barrymore. Det har varit en lugn kväll ikväll. Kom hem från Johan klockan tre igår natt och började jobba vid halv nio i morse så jag är lite lagom mör nu. Det var så sjukt kul igår! Ska inte gå in på detaljer, men fy fasen vilka härliga människor jag känner! ^^ Jag tror lätt på en fyr-manna-resa  ; )




Grow Old With You - Adam Sandler

Min dag, min kväll, min helg

Idag har jag insett exakt hur svårt jag har för att spela trummor. Det var näst intill ett under att jag klarade mig igenom testet då man med vänster hand skulle slå en himla massa fler slag än med höger hand på varje åtta. Musik-lektionerna är verkligen superkul, trots mina misslyckade försök till trumsolo. Att se alla sitta med trummor och piano och gitarrer och tillsammans inprovisera fram härlig musik är så grymt fint! Jag älskar musik i den formen, den improviserade. Den som skapas just för skojs skull.

Ikväll blir det fyr-manna hemma hos Johan som förra helgen, fast med lite fler folk tror jag. Det var så jag spenderade alla hjärtans dag föresten, om ni undrade. Först på jobbet i en fyra timmar då jag och mina kära arbetskamrater mest hade det trevligt tillsammans och sedan hemma hos Johan på kvällen med Stina och Andreas. Vi spelade kort och bara umgicks tillsammans, en riktigt härlig kväll helt enkelt. Och jag är väldigt nöjd med alla hjärtans dag detta året, jag fick vara med några av de människor som jag tycker om allra mest. Ochjag tror att det är precis vad den dagen ska handla om.

Imorgon kan ni hitta mig på Cofféa i Gislaved. Där tänker jag tjäna pengar så att det ryker om det, vilket verkar ha varit temat för denna månaden. Jäkla vad pengar jag kommer få i lön denna månaden! Har jobbat tre gånger så mycket som jag gjorde förra månaden, och de pengarna lär väl behövas.. Det är balklänning och körkort och en massa dyra saker som kommer nu frammåt. Men sånt löser sig alltid.







Snart snart är det vårskors-väder!



Psalm I Januari - Lars Winnerbäck

Grattis älsklingar!




Idag blev mina allra minsta största systrar hela TOLV år! Känns som igår de var små som troll, och jag känner mig nästan gammal när jag säger det ^^ De är det finaste systrar man kan ha och jag önskar er den finaste av dagar!


happy birthday - Stevie Wonder

Ner för backarna och lika glad upp igen

Jag och Ellen har precis kommit in från kylan. Så fort jag kommit hem bar det ut i Vika-landet för att åka snowracer tills det mörknade. Med vinden i håret for vi ner för vika-backarna, säkert i förbjudet höga hastigheter. När vi nådde botten av den hundra meter långa backen sprang vi uppför igen. Flåsande och lyckliga kunde vi återigen sätta oss våra fordon och åka vidare på nya äventyr. Snälla låt mig aldrig bli så vuxen att jag mister lyckan i pulkaåkning! Jag och allra största tolvåringen ska nu dricka te och mysa resten av kvällen och kanske blir det också ett nattåk innan läggdags.

Varför inte njuta av den fina vintern när den är här? =)

Vi



NvNv06

Den trettonde

Hej hej hallå! Jag kom nyss på något som inte alls är bra. Det är fredagen den trettonde. Och jag ska jobba! Undra vilket finger jag får offra idag.. Har en hemsk ovana att skära mig på knivarna när jag jobbar. Alltså, inte medvetet! Jag slinter hela tiden och vips så har jag fått ännu ett skärsår på händerna. Inte alls bra. Fast iofs, det syns i alla fall att jag går in för arbetet när jag jobbar ^^  I onsdags var klassen här. Så HIMLA bra blev det! Haha Vi fick in tio pers i mitt sovrum! Helt ofattbart! Jag kan inte förstå hur lite tid vi har kvar tillsammans. Att om fyra månader kommer vi stå vitklädda med studentmössorna i handen och att kvällar som denna kanske då är förbi. Det är nog mer ofattbart än tio pers i mitt rum. Tre år verkar ha flugit förbi som ingenting. Jag minns ju för tusan första filmkvällen hemma hos Elli! När alla  bytte telefonnummer med varandra. Jag minns första tomte-festen hemma hos mig, den som slutade dagen efter på julavslutningen. Vi har gjort så ofantligt mycket tillsammans.




Remeber Yesterday - ?

Är allt som det ska?

Hello Småland! Idag är jag på sånt där mystiskt humör. Ni vet sånt där som inte kommer ofta alls. När man faktiskt har lust att städa och göra nyttiga saker. Idag har jag pluggat, städat, bakat bröd, tvättat ja gjort i stort sett allt som man aldrig annars vill göra. Nu tänker jag vänta tills nästa halvår då jag får ett konstigt infall igen.

hejs svejs!



Hero - Bonnie Tyler
Grym städmusik

Inte blind, bara närsynt

Idag stog jag på busstationen och sa hejdå till Simon. Det funkade inte helt enkelt. Och ett par timmar senare satt han på bussen hem igen. Jag tror att detta var bäst. Jag var helt enkelt inte kär. Inte på riktigt. Så nu är jag bara min egen igen. Och det känns okej. Man vet inget innan man testat. Speciellt med kärlek. Det handlar alltid om att våga. Våga kasta sig över kanten och se vart man landar. Och jag är glad att jag vågade. För det kunde ha varit honom som var till för mig. Och nu vet jag att det inte var så.


Idag blir det bio med Linnéa och Stina. Känns som vi har år att ta igen efter denna helgen och det ska bli så skönt att ses idag! Iofs sitter jag hemma hos Nea just nu så henne har jag ju redan sett, men ändå! ^^


Jag skulle vilja sluta med att citera en kär vän som får mig att le:

"Kärleken är inte blind, men ganska närsynt, och det är fan inte bra ibland!"


Emil Jensen

Fantasin brister totalt nu för tiden när det gäller min lilla blogg. Så därför tänkte jag istället tipsa om en underbar artist sida. Han kan allt filosofieraom det mesta!


http://www.emiljensen.se/index.php?link=r&id=158

På återseende //  Josefine

RSS 2.0