Regn

Så nu är jag tillbaka hemma igen. Regnade för första gången på tre veckor idag, gjorde mig faktiskt inte så jättemycket. Ibland kan regn vara skönt. Bara tänk efter lite. Vem kan säga att det inte är mysigt att stå under ett paraply med någon när regnet bara öser ner runtomkring en? Eller hur kan det vara helt underbart att gå ut i ösregn och bara gå tills man är blöt in till underkläderna. Bara ibland kan det göra att man känner sig så befriad. Så öppen för allt. Bara när himlen öppnar sig som en sår och bara väller ut allt som den samlat på sig. Ja regn kan jag nog älska ibland faktiskt. Lika mycket som man älskar snön ibland. När det inte är blött och slaskigt. Då är det inte så mysigt.

Helgen var riktigt kul faktiskt. Vi hann med att göra så grymt mycket denna gången. Fredagen på Liseberg, Håkan Hellström har en himla massa rökande fans!. Lördagen började med att Inger och Jan-Ove kom med nybakade bullar till oss, vilken god frukost! ^^ Sedan shoppade vi en himla massa kläder till Albin, tror aldrig vi har varit så här bra på att shoppa innan! Nattbio hann vi med också, Wall-e. Supermysig film faktiskt. Men gud va trött man kan vara när man går på bio till halv två! Kändes som en evighet innan vi var hemma igen. Men nattpromenader är alltid fint. Igår var vi på bokmässan med Inger och Jan-Ove och spanade efter kändisar. Kanske inte vad Inger tyckte var meningen med besöket, men det var himla kul iaf^^ Såg Ola från "myror i brallan". Hihihi.. "Han finns på riktigt!" Som Inger sa .

Denna veckan är fylld med prov och inlämmningar och en massa annat "got-to-do-saker". Känner redan pressen stiga. Men jag överlever nog, som alltid. Ha en fin kväll nu!



Love You Lately - Daniel Powter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0