Kort om allt

Oj oj oj nu  var det ett tag sen! Det har hänt en hel del och jag tror inte jag kommer få med allt. Uppsala var okej, kan helt klart säga att jag hade lite för höga förväntningar. Men jag tycker att vårt lilla gäng lyckades få till det trots allt. Facinerande att se hur mycket grymt olika människor det finns! Träffade Johanna och Lukas från Morgongåva. Ett par riktigt trevliga människor!

På Kolmården var det verkigen superbra. Går inte säga tillräckligt många gånger hur oerhört mycket jag tycker om min klass. Ni är verkligen de närmsta vännerna och det finns få man kan ha så kul med som med er. På vägen dit fick Erika sin efterlängtade shopping, och då menar jag inte kläder utan MAT! Har nog aldrig kännt nån människa som blivit lyckligare av att springa runt i en mataffär ^^ Vi bodde i en stuga med en jättefin utsikt över en sjö eller ett hav ( vi kom aldrig riktigt överens om vad det var) Ena kvällen hade vi klasskamp i fotboll, pinsamt nog vann esteterna trots att vi har Sverigemästarna i vår klass. Att studera aporna var ett hett arbete, måste varit en trettio grader där vi satt och stekte. Detta gjorde också att aporna inte gjorde ett piss på dessa två timmar som vi studerade dem. Det mest spännande som hände var att min och Neas apa Madeleine drack lite vatten. Vi gick ut på jakt efter badplats den första natten och hittade världens mysigaste område vid vattnet, de husen/stugorna måste varit svindyra! Nån dag då jag blir rik ska jag skaffa ett sånt hus och då ska jag bjuda hem er, det lovar jag : ) På vägen hem var det sångtävling av första klass på gång, måste dock erkänna att killarna vann den. Vi höll på i tretti minuter på temat shlager-låtar!  Nån stans på vägen försvann min väska, och hittades senare i Kolmården. Typiskt mig på nåt vis. Får verkligen tacka killarna för hjälpen med att leta efter den! När jag kom runt bussen så var tre stycken inne i bagageutrymmet och letade och en stod och ringde till Kolmården och en ringde till Stina, lite rörd blev jag faktiskt  ; )

Gisledagarna blev också jätteroliga. I fredags var vi och tittade på när bland annat Andreas spelade i torgparken. Riktigt bra var det! I lördags var det dags att hjälpa NV3 på karnELEValen. Vi satt på flaket och hade hand om elden, skiiiitvarmt! Man får bara tacka och bocka (säger man så?) för att tröjorna inte gav bonnabränna :P Vi kollade på tävlingarna ett tag och blev grymt peppade till nästa år då det är vår tur. På kvällen var vi NVs förfest och sen begav vi oss till parken. Det var verkligen då man förstod hur mycket folk man känner! Var inte ensam fem sekunder den kvällen. Jag hade riktigt kul i alla fall och tror att de flesta hade det med. Jag och Nea varvade ner igår med ett dopp i Morgonsjön. Hur härligt som helst  : )

på återseende!



Lycklig Och Förvånad - Lars Winnerbäck

Kommentarer
Postat av: fijan

SÅ OM JAG TAR MEJ DÄR ? :P haha skojar bara.

2008-06-06 @ 19:38:54
URL: http://sofijaborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0