Om att våga
Idag tänkte jag ta och berätta om min syster. Den här lilla flickan heter Ellen och är en himla kul liten filur. Idag när vi satt och skulle äta kvällsmat pratade vi om makrill och om marmelad, vilket råkade vara våra pålägg för tillfället.
Jag skojade med henne om att hon skulle ta lite makrill på sin marmelad-macka för att hon sa att hon var sugen på makrill. Och utan tvekan lägger hon fisken på mackan med apelsin-marmelad på och tar sig en tugga. Och tro det eller ej, men detta visar sig vara gott! Jag trodde inte mina ögon när hon inte gjorde en min vid smaken av denna ny-uppfunna macka, så självklart var jag tvungen att testa själv. Och jo, visst var det inte alls så äckligt som tanken av det.
Den tiden ska jag återfå har jag bestämt mig för. Den där tiden då man testade allt för inget skäl alls. Vi missar en hel del i våra liv genom att vara rädda. Genom att vara försiktiga. Testar man aldrig så vet man aldrig vad man missat. Så mitt "konkreta råd" idag som Robert skulle säga är att våga mer. Smaken av apelsinmarmelad med makrill är något du aldrig kan förstå om du aldrig testat.
Jag skojade med henne om att hon skulle ta lite makrill på sin marmelad-macka för att hon sa att hon var sugen på makrill. Och utan tvekan lägger hon fisken på mackan med apelsin-marmelad på och tar sig en tugga. Och tro det eller ej, men detta visar sig vara gott! Jag trodde inte mina ögon när hon inte gjorde en min vid smaken av denna ny-uppfunna macka, så självklart var jag tvungen att testa själv. Och jo, visst var det inte alls så äckligt som tanken av det.
Den tiden ska jag återfå har jag bestämt mig för. Den där tiden då man testade allt för inget skäl alls. Vi missar en hel del i våra liv genom att vara rädda. Genom att vara försiktiga. Testar man aldrig så vet man aldrig vad man missat. Så mitt "konkreta råd" idag som Robert skulle säga är att våga mer. Smaken av apelsinmarmelad med makrill är något du aldrig kan förstå om du aldrig testat.
Välkommen - Pripps Blå
Kommentarer
Trackback